پنج مورد از ویژگی‌های یک آموزشگاه موسیقی خوب

تیر / ۲۵

پنج مورد از ویژگی‌های یک آموزشگاه موسیقی خوب

/

بسیاری از خانواده ها به دنبال آن هستند که از همان کودکی شرایط آموزش و یادگیری موسیقی را برای فرزندان خود فراهم کنند. چرا که آموختن موسیقی باعث رشد خلاقیت و مهارت‌های یادگیزی در کودکان می‌شود و آثار بسیار مهم و مثبتی در نحوه تعامل کودکان با دیگران و جامعه خواهد داشت. (برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقالات پیشین ما در این زمینه مراجعه کنید.)

از سوی دیگر هنرجویان بسیار زیادی هستند که به دنبال پیدا کردن آموزشگاه موسیقی خوب هستند تا بتوانند با بیشترین بازدهی در رشته مورد علاقه خود پیشرفت کنند.

در این بین مهم‎ترین نکته، انتخاب درستِ آموزشگاه موسیقی است. اگر در انتخاب آموزشگاه مناسب دقت کافی و لازم به خرج داده نشود. در همان ابتدای راهِ آموزش موسیقی، افراد دچار دلزدگی می‎شوند و انگیزه‎‌ی خود را برای ادامه یادگیری موسیقی از دست خواهند داد. با توجه به اهمیت این موضوع، ما در این مقاله تلاش می‎کنیم ویژگی‌های یک آموزشگاه موسیقی خوب را برشماریم تا بتوانیم به شما در انتخاب آموزشگاه موسیقی مناسب کمک کنیم.

  • هدف: از موسیقی چه می‌خواهیم؟

یکی از ابتدایی‌ترین و البته مهم‌ترین نکاتی که یک آموزشگاه موسیقی مناسب باید به آن توجه کند، انتخاب بهترین روش برای تدریس است؛ به طوری که هنرجو را با بالاترین بازدهی به هدف مورد نظرش برساند. از طرفی بسیاری از هنرجویان به دلیل علاقه زیادشان به موسیقی، دوست دارند که با سرعت بالا بر ساز مورد علاقه‌شان مسلط شده و به‌خوبی بنوازند. تسلط و یادگیری سریع بسیار مهم است اما در این بین نباید از اهمیت تئوری موسیقی غافل شد. آموزشگاه موسیقی خوب از متدهایی استفاده می‌کند که علاوه بر آموزش نواختن، به هنرجو مبانی موسیقی نیز به خوبی آموزش داده شود.

به طور کلی در نهایت هنرجو باید به طور هم‌زمان هم با مبانی موسیقی به صورت عمیق و اصولی آشنا شود و هم مهارت‌های نواختنش با به‌روزترین متدهای آموزشی تقویت شود.

  • انگیزه: هنرجو را دریابید!

یادگیری تئوری موسیقی و مبانی آن به طور قطع سخت و زمان‌گیر است. یک آموزشگاه موسیقی خوب تلاش می‌کند با ایجاد انگیزه در هنرجو و تشویق او به روش‌های مختلف این دلسردی را از او دور کرده و با او در مسیر پیشرفت همراه شود.  استفاده از اساتید مجرب، برگزاری کنسرت‎های گروهی، ایونت‎های مهیج و مهیا کردن فضایی گرم و صمیمی از راهکارهایی است که آموزشگاه‎های موسیقی خوب برای ایجاد انگیزه و ارتقا روحیه هنرجویان از آنها بهره می‎برند.

  • فضا: گرما و صمیمیت را به فضا اضافه کنید.

علم ثابت کرده است که فضای آموزشی تاثیر بسیار عمیقی و زیادی در یادگیری افراد دارد. به دیگر سخن اگر  از بهترین روش‌های آموزشی استفاده شود و مجرب‌ترین اساتید هم به افراد آموزش دهند، اما فضای آموزشی سرد و کسل‌کننده باشد، در افراد حس رخوت و دلزدگی ایجاد می‌شود.

یک آموزشگاه موسیقی خوب فضایی مناسب و هم راستا با اصول روان‌شناسی را برای هنرجویانش فراهم می‌کند. استفاده از رنگ‌های آرامش‎بخش، گیاهان سبز و المان‎های هنری باعث می‎شود هنرجویان احساس آرامش و خرسندی کرده و پروسه آموزشی را با سرعت بیشتر و با راندمان بالاتر طی کنند.

  • اساتید مجرب، دلسوز و حرفه‌ای

در کنار تمام ویژگی‌‎هایی که گفته شد، دارا بودن اساتید مجرب، دلسوز و حرفه‎ای از دیگر ویژگی‎های یک آموزشگاه موسیقی خوب است. اساتید آموزشگاه باید با به‎روزترین متدها و روش‎های آموزشی آشنا باشند و از روش‎های قدیمی استفاده نکنند. از سوی دیگر اساتید باید با دلسوزی و حوصله بالا هنرجو را پله پله تا رسیدن به هدفش همراهی کنند .

  • تجهیزات: کیفیت را در کنار کمیت را حفظ کنید.

آموزشگاه موسیقی خوب باید بتواند تمام تجهیزات مورد نیاز برای هنرجویانش را فراهم کند. این تجهیزات باید با کیفیت بالا و به تعداد کافی باشند تا رفاه هنرجویان به خوبی حفظ شود. همچنین ابزار و تجهیزات کمک آموزشی متنوع و سرگرم‌کننده برای کودکان نیز باید موجود باشد تا کودکانِ موسیقی‎دوست بتوانند در کنار آموزش موسیقی سرگرم شده و لذت یادگیریشان چندین برابر شود.

دسته بندی ها:مقالات