زانیار حسامی
  • زانیار حسامی

    زانیار حسامی

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

  • لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

زانیار حسامی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

بیوگرافی زانیار حسامی

زانیار حسامی  نوازنده و مدرس دف مهندس معماری و شهرسازی  مدت ۲۵  سال است که موسیقی را بصورت حرفه ای دنبال می کند او برای اولین بار با ساز دف در موطن این ساز یعنی در خانقاه های سنندج آشنا شد و در این زمینه  از محضر بزرگان این ساز چون خلیفه میرزا آغا غوثی زانوی تلمذ زد علاقه و پشتکار وی او را تا حدی در این ساز به پیش برد که توانست در ۱۳ دوره جشنواره های مختلف موسیقی بعنوان نفر برتر برگزیده شود وی علاوه برساز دف ساز دیوان را بخوبی می نوازد و در این زمینه نیز موفق به کسب رتبه برتر جشنواره موسیقی کردی شد در طول دو دهه فعالیت هنری اجرا های متعددی در فستیوال های بین الملی در کشورهایی چون لهستان،فرانسه ،مجارستان،یونان،رومانی،ایتالیا،آلمان ،بلغارستان،ترکیه و…داشته که مورد تقدیر فروان قرار گرفت همچنین برگزاری چندین کارگاه آموزشی ساز دف در خصوص  شناخت مقام های دف و ریتم های کردی در دانشگاه هنر آلماتی قزاقستان و مستر کلاسی را با عنوان برسی بدن موزیکال،ویژگی اکسنت در متر های کردی با دعوت هنرستان موسیقی رم  در ایتالیا برگزار نموده اند وی همچنین در دو دوره سال های ٩۶ و ٩۵ جشنواره موسیقی تکنوازان دف تهران در سمت داور جشنواره حضور داشته اند نوشتن مقالات مختلف در مجلات موسیقی،.همکاری بابیش از صد گروه موسیقی و کنسرت در سراسر کشور،عضویت در گروه سمفونیک تهران به عنوان سولیست، به رهبری شهرداد روحانی،عضویت گروه اینتر ارکستر به رهبری نادر مشایخی از سایر فعالیت های هنری وی می باشد.ایشان از سال ۸۲ تا کنون در آموزشگاه های موسیقی سطح تهران (در حال حاضر) سنندج و همدان در سمت مدرس گیتار به آموزش و پرورش هنرجویان در سنین مختلف مشغول می باشند.

سخن مدرس

یکی از مواردی که در تدریسم همواره مد نظر قرار داده ام اینست که بدون بزرگ نمایی و در کمال سادگی و با استفاده از مثال های ملموس مطالب و مهارت مورد نیاز نوازندگی دف را به هنرجویانم انتقال دهم تا آنها به درک دقیق از این مهارت ها دست یابد در این میان توجه ویژه ای به صدا دهندگی استاندارد ساز ، استایل صحیح  دست ها و راحتی بدن هنگام نواختن دارم همواره سعی کرده ام تمارین مربوطه را در کنار هنرجویانم به شیوه تعاملی به پیش ببریم و تا او در یک فضای حمایتی از ساز دف و یادگیری آن نهایت لذت راببرد.