دوره سنتور

دوره سنتور

دوره آموزش سنتور

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

دوره آموزش سنتور

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

یادگیری سنتور

سنتور یک ساز زیبا و محبوب در موسیقی ایرانی است که برای یادگیری آن نیازمند تمرین، صبر و هدفمندی هستید. کلاس سنتور می‌تواند به شما کمک کند تا با نواختن این ساز زیبا آشنا شوید و در مسیر یادگیری و پیشرفت در آن پیش بروید. همچنین به شما کمک می‌کند تا با نوازندگان دیگر آشنا شوید و از تجربیات آن‌ها در یادگیری خود بهره‌مند شوید. 

در کل، کلاس سنتور می‌تواند به شما در پیشرفت در تکنیک‌های نواختن سنتور، شناخت و تسلط بر روی ریتم و تنظیمات مختلف و ایجاد شناخت بهتری درباره موسیقی ایرانی کمک کند.

ساختار کلاس سنتور صدای مهرورزان

کلاس سنتور آموزشگاه موسیقی صدای مهرورزان در دو رده اصلی آموزش سنتور برای کودکان و بزرگسالان طراحی شده‌است. در دوره مقدماتی پایه‌های لازم نوازندگی سنتور را بدست می‌آورید و با تسلط به آنها قادر خواهید بود اندک اندک از طریق قطعات اساتید بزرگ موسیقی ایرانی و نواختن تمارین مربوطه با تکنیک‌های پیشرفته‌تر این ساز آشنا شوید.  شما از طریق مجموعه وسیعی از ترانه‌های اصیل و زیبای موسیقی ایرانی و محلی تا قطعات ساده شده از بزرگان موسیقی ایرانی و حتی بخش‌های خاطره‌انگیز از موسیقی‌های فاخر پاپ ایرانی به دنیای رنگارنگ موسیقی وارد خواهید شد.

مراحل یادگیری سنتور در آموزشگاه مهرورزان

سعی شده نکات و مطالب اصلی مورد نیاز و پایه‌ای نوازندگی سنتور را به‌صورت کاربردی و ریشه‌ای از طریق این قطعات فرا بگیرید و بر آنها تسلط پیدا کنید. در کنار این قطعات مجموعه بسیار مهم و کارآمد از نرمش‌ها و تمرین‌های مضراب طراحی شده برای انعطاف و سرعت دست را به شما خواهیم آموخت. تسلط یافتن و انجام این تمرین‌ها، بازدهی و توان نوازندگی شما را دو چندان نموده و حس پیشرفت را بخوبی احساس خواهید کرد. بعد از طی این دوره شما علاوه بر بدست آوردن توانایی نواختن قطعات یاد شده، توانایی کافی و لازم نت خوانی و همچنین تکنیک‌های اصلی و پایه‌ای سنتور چون ریز دراب و غیره را بدست خواهید آورد و آماده ورود به دوره متوسطه هستید. برای دوره کودکان نیز از روش آموزشی خاص این رده سنی استفاده می‌شود و آموزش بر اساس قطعات مخصوص و طراحی شده برای این سنین خواهد بود.

سال‌ها تدریس به اقشار مختلف و سنین متفاوت تجربیات گران بهایی در اختیارم گذاشت و این امر باعث شد تا بتوانم از زوایای متفاوت به امر تدریس بنگرم و همواره در جهت ارتقای دانش و توانایی‌های لازم یک معلم حرفه‌ای بکوشم. مطالعه روش‌های بنیادین آموزش و تدریس و مسائل اساسی چون علم حرکت شناسی کینزولوژی، بیومکانیک، حرکت علوم اعصاب و شناخت حوزه‌هایی از روانشناسی بخصوص حوزههای یادگیری منظرهای نوین مبانی اجرا تئوری و تاریخ موسیقی و تکنیک های نوازندگی و ... از مسایل اساسی بوده که علاوه بر تجربیات شخصی‌ام در اخذ تصمیم‌ها و بکارگیری راه‌کارهای گوناگون در مواجهه و حل مشکلات و نیازها و رفتارهای هنرجویانم در فرآیند تدریس مدنظر داشته‌ام.علاوه بر این‌ها انعطاف در عین حفظ چهارچوب‌ها و ایجاد فضایی مملو از انگیزه و لذت یکی از پایه‌های اصلی کلاس‌های مرا تشکیل می‌دهد. استفاده از روش‌های کارامد کاربردی و جذاب در جهت عمق بخشی به آموخته‌های هنرجویانم از دیگر دغدغه‌های اصلی من در تدریس است و در نظر گرفتن شرایط خاص هر هنرجو و ایجاد فضا و بکارگیری روش متناسب برای بدست آوردن حداکثر بازدهی از نکاتیست که همواره در تدریسم مد نظر قرارمی‌دهم.